Change for good

Balansen mellan aktivitet och fokus är central på alla moderna arbetsplatser. Det är ett komplext samspel mellan kropp och miljö. På Malmstolen vet vi vad som krävs för att verkligen hitta fokus när vi sitter och arbetar. Med djup kunskap om ergonomi, hög produktkvalitet och lång erfarenhet hjälper vi människor att göra en positiv förändring. För alltid.
Vi tillverkar ergonomiska arbetsstolar för det moderna kontoret. Vårt mål är att skapa ett mänskligare arbetsliv där redskapen formas efter människan och arbetssituationen – inte tvärtom. Därför sker all vår utveckling med människans behov och förutsättningar som utgångspunkt.
Resultatet blir sittlösningar som förebygger och lindrar befintliga skador – samtidigt som de håller dig pigg och fokuserad längre. För vi vill att du ska vara säker på att stolen du väljer inte bara är bekväm idag utan kommer fortsätta att ge dig stöd, avlastning, avslappning och rörelsefrihet under många år framöver. Kontakta oss för rätt utförande vid rätt tillfälle och sittande.