Hoppa till sidans innehåll ↓

Navigation

Rustad för allt

Malmstolen kan utrustas för att fungera på alla arbetsplatser. Välj de tillbehör som passar dig och dina arbetsuppgifter så kommer du både att trivas och sitta bra.

 

Hjul

Välj hjul efter golvet vid din arbetsplats. Mjuka hjul för hårda golv och hårda hjul för mjuka golv, så att stolen inte rullar för lätt respektive för trögt. Fotkryss i aluminium finns i två varianter – polerat eller svartlackerat.

Viknackstöd

Viknackstödet fyller sin funktion när man lutar sig bakåt. Då avlastas hals- och nackmuskulaturen. Stödet är höj- och sänkbart samt har en tvåledskonstruktion som gör det möjligt att föra stödet framåt mot huvudet.

Tiltspärr

Alla våra stolar kan lutas framåt. Alla tycker dock inte om denna funktion, därför har vi tagit fram en tiltspärr till Malmstolen 4000 och R4 som gör att gungan inte kommer längre fram än till horisontalläge.

Armstöd

Om arbetsplatsen är rätt inställd är skrivbordet ofta den bästa avlastningsytan för armarna. Armstöd kan dock vara skönt för att kunna variera arbetsställning.

  • CoronaPlus
    Avlånga armstöd med rundad design där kudden är skjutbar i djupled. Höjdjustering; 8 cm.
  • ErgoFlex
    Armstöd som är skjutbara i djupled och vridbara 25° inåt med rotationspunkt under armbågen. Höjdjustering 11 cm.

Pascal by DUX®-sätet

Vårt Pascal by DUX®-säte är en del av hemligheten bakom våra bekväma stolar. Ju större kontaktyta din kroppsvikt fördelas över, desto bättre kommer du att sitta. Vårt Pascal® by DUX-säte är utvecklat tillsammans med svenska DUX och formar sig efter användaren. Det ger en överlägsen viktfördelning och komfort jämfört med traditionella säten. Här hittar du tryckmätningar och tester av våra stolar.