Hoppa till sidans innehåll ↓

Navigation

Det mesta går fort,
det bästa tar något längre tid.

Att tillverka en bra ergonomisk arbetsstol kräver både yrkeskunskap och hantverksskicklighet. Och kanske ännu viktigare: det krävs engagemang. Det har Malmstolens tillskärare, sömmerskor, tapetserare och montörer i massor. Stolthet och arbetsglädje genomsyrar Malmstolens fabrik i Hunnebostrand. Från idéskiss till paketering av den färdiga stolen.

På Malmstolen är varje detalj viktig. Tygerna är noga utvalda och varje söm är utprovad för bästa funktion. Tapetserarna ger varje stol rätt finish. Varje enskild detalj får samma omsorg. Det märker du när du sitter i Malmstolen.

Bättre och bättre dag för dag

Vi är övertygade om att gediget hantverk kan kombineras med modern effektivitet. Malmstolen arbetar sedan flera år med LEAN Production där vi undan för undan tar bort de delar av produktionen som inte skapar värde för dig som kund.

Detta arbete omfattar alla medarbetare. Hantverkarnas kreativitet kommer verkligen till användning när vi steg för steg effektiviserar produktionen och minskar resursåtgången. Därför kan vi tillverka ergonomiska arbetsstolar med minimalt slöseri. Det sparar miljö, kostnader och mänsklig kraft.

Att utvecklas tillsammans är en del av vårt arbete. Det gör oss ständigt bättre och effektivare.

Vi kompromissar inte

Vi har fattat ett beslut. Vi kompromissar inte med kvalitet. Och vi kompromissar inte med vår vetenskapliga grund. Vi väljer bort enklare kontorsstolar och tillverkar bara stolar med den ergonomiska kvalitet som ett modernt arbetsliv kräver.

Du kan vara säker på att den stol du väljer inte bara är skön just nu, utan kommer att fortsätta ge dig stöd, avlastning, avslappning och rörelsefrihet i många år framöver. Varje detalj har en funktion och en kvalitet som kontrollerats flera gånger innan stolen kommer till dig.

I fabriken på HunnebrostrandVi tar ansvar för att du ska sitta bra

Din arbetsstol ska hålla länge för alla de rörelser du gör varje dag. Det gör Malmstolen. Varje del är testad och utvald för att du ska sitta bra i din stol under många år. Därför ger vi dig 10 års garanti på din ergonomiska arbetsstol från Malmstolen, och 5 års garanti på din arbetsstol för 24-timmarsbruk.