Hoppa till sidans innehåll ↓

Navigation

Provkör Malmstolen du också!

Snygg i butik

Många stolar är snygga. Roliga designdetaljer lockar ögat och de flesta arbets­stolar är sköna att sitta i när man provar dem en stund i butiken. Men hur kroppen känns efter att ha tillbringat några dagar i stolen kan bli svårt för dig att avgöra genom en kort provsittning eller en genomgång av funktioner. Det kan bara tiden och verkligheten utvisa.


Prova på plats

Det är på din egen arbetsplats du skall prova en arbetsstol. Då märker du fort om den passar dig. Ger den det stöd din kropp behöver? Avlastar stolen ländrygg och muskler? Sitter du bekvämt och avslappnat? Följer stolen dina rörelser så att du rör dig naturligt och inte bara byter ställning för att du har det obekvämt? I så fall har du hittat rätt stol!

Låna och låt kroppen bestämma

Naturligtvis provar du vår stol helt utan kostnad. Fyll i formuläret, ring oss på 0303-812 15 eller kontakta din återförsäljare så får du en provstol till din arbetsplats. Vi hjälper dig att ställa in den så att den passar dig och visar hur du använder alla funktioner. Generöst? Kanske det, men det har vi råd med. Vi är ju till 77 % säkra på att du kommer att vilja behålla vår stol.

Vi får endast tillbaka 2 av 10 lånestolar...

Det är lika bra att vara ärlig. Ingen stol passar alla. Men våra stolar passar de allra flesta. När de som skall använda arbetsstolarna själva får prova olika stolar i sin verkliga arbetsmiljö väljer 77% Malmstolen. Det är siffror som gör oss stolta. För det är ju i den dagliga arbetsmiljön vår stol skall användas.

Tveka inte att kontakta oss för att provköra Malmstolen hos er verksamhet!