Balanserad Ergonomi och Design med Active R3

Vår senaste innovation, Active R3, förenar stil med funktionalitet för den moderna arbetsplatsen. Stolen är inte bara utformad för aktivitetsbaserade kontor och varierande arbetsdagar, utan är även idealisk för enskilda användare.

Active R3 är utrustad med en självinställande gungmekanism och en självformande rygg, vilket gör den lämplig för en bred och varierad användargrupp.

Med Malmstolen i ditt projekt tar du ett klart ställningstagande för hållbarhet, hälsa och ökad produktivitet.

Genom vårt samarbete med ledande textilleverantörer som Gabriel, kan Malmstolen skräddarsys för att harmoniera med en rad olika arbetsmiljöer, samtidigt som den höjer komfort och produktivitet till en ny nivå.

Upptäck säsongens nya nyanser från Gabriels Capture-palett där Active R3 blir det perfekta valet för att få in en härlig känsla i arbetsmiljön.

"Vår nya färgskala erbjuder 59 djupa och inspirerande färgtoner som var och en har sin egen poetiska känsla – från lugnande blå nyanser till energigivande varma orange. Dessa färger smälter inte bara sömlöst in i olika arbetsmiljöer utan harmonierar även perfekt med en rad olika material” Gabriel