Låna en stol till din arbetsplats och låt kroppen bestämma

Låna en stol till din arbetsplats

En ny stol kan vara skön att sitta i när man provar den en stund i butik. Men hur kroppen känns efter att ha tillbringat några dagar i stolen är väldigt svårt att avgöra genom en kort provsittning. Helst ska du prova arbetsstolen på din egen arbetsplats, då märker du fort om den passar dig och dina behov. Därför erbjuder vi provstolar i Göteborg, Malmö & Stockholmsområdet på flertalet av våra modeller som kan levereras till din arbetsplats. Notera att vi i dagsläget endast erbjuder våra provstolar till företag. Är du privatperson hänvisar vi dig till någon av våra återförsäljare runtom i Sverige.

Läs mer nedan hur det går till att låna en Malmstol till din arbetsplats!

Fyll i formuläret med vilket företag du arbetar på så kontaktar vi dig.

Så här går det till:

1

Dålig ergonomi på arbetsplatsen kan med tiden orsaka smärta och obehag i kroppen. Upplever du smärta i kroppen under sittande arbete och att din arbetsstol inte tillgodoser dina behov?

2

Du fyller i formuläret på denna sida, och vi kontaktar dig för att tillsammans hitta en stol som passar dig .3

Vi kommer till dig med stolen, som du får låna utan förpliktelser i 3-5 arbetsdagar. På plats hjälper dig att ställa in stolen för dina behov, alternativt över telefon/video.


4

Efter 3-5 dagar hör vi av oss igen och frågar hur du upplevt din stol. Vill du inte köpa en Malmstol så kommer vi och hämtar upp stolen igen.