Gör karriär hos oss på Malmstolen

Regionansvarig säljare till marknadens skönaste och mest ergonomiska stol

Vi vill att fler personer skall sitta i våra stolar och för att ge så många som möjligt chansen att uppleva våra stolar så letar vi nu efter en skicklig säljare och det är just där du kommer in. Som Regionansvarig Säljare på Malmstolen kommer du att bli en viktig kugge i bolagets expansion i vår utpekade tillväxtresa.


Om tjänsten

Ditt uppdrag som Regionansvarig Säljare i väst är att ansvara för samt utveckla våra affärer tillsammans med återförsäljare i din region. I din vardag stöttar och bearbetar du våra kunder, är support gällande provställningar och demonstrationer samt stärker Malmstolens varumärke ytterligare gentemot ergonomer, fysioterapeuter och arkitekter.

Exempel på arbetsuppgifter

• Kundansvarig för våra återförsäljare i regionen
• Budgetansvar för din region
• Sätta upp mål och plan för samtliga kunder
• Bearbeta föreskrivande led; ergonomer, fysioterapeuter, arkitekter.
• Tillsammans med övriga säljteamet genomföra mässor och andra säljaktiviteter
Du rapportera löpande till Försäljningschefen och ingår i säljteamet för Skandinavien. Tjänsten innebär resande i regionen och övernattningar när så krävs.

Vem är du

Vi söker dig som är en driven och passionerad säljare med starkt sinne för affärer och en entreprenöriell gnista. För att du skall vara framgångsrik hos oss är det av största vikt att du är en person som tar ansvar för din uppgift och på ett självgående sätt driver dina processer framåt.
Vi vill att du är en duktig kommunikatör, utrycker dig väl i tal och skrift och utan problem presenterar inför stora och små grupper. Samtidigt vill vi att du är en naturlig relationsbyggare som snabbt skapar förtroende i din roll och är flexibel.Kontaktuppgifter och övrig information

Ansök via LinkedIn här senast den 9 Januari eller i formulär nedan.

Urval och intervjuer genomförs löpande så vänta inte med din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig!

Din erfarenhet och bakgrund

• Erfarenhet av försäljning "business to business" med dokumenterade goda säljresultat
• Erfarenhet av uppsökande försäljning på egen hand.
• God förmåga att sätta dig in i och arbeta i olika typer av affärssystem
• God digital kunskap
• Intresse och kunskap inom hälsa, välmående och ergonomi
• Vi ser helst att du är bosatt i Göteborgsområdet

Tjänsten kräver B-körkort.

Om Malmstolen

Malmstolen AB byggdes som det genuina familjeföretaget med den stora ambitionen – att skapa ergonomiska sittlösningar i världsklass för en mänskligare arbetsmiljö. Utvecklingen baseras på gedigen forskning och vedertagen fakta, tillverkningen sker enligt högt satta miljökrav och kundkontakten sker alltid genom välutbildade säljare. För det finns en inbyggd stolthet och känsla av kvalitet i varumärket Malmstolen, något som genomsyrar varje produkt som lämnar fabriken och organisationen som står bakom dem.

Det går inte att intressera sig för människors välmående utan att samtidigt bry sig om miljön. Som enda svensk aktör har vi miljöcertifierat hela vårt produktsortiment enligt miljömärkningen Svanens nya strängare kriterier. Syftet med Svanen och Möbelfakta är att hjälpa konsumenter att välja de ur miljö- och kvalitetssynpunkt bästa produkterna på marknaden. Visionen är ett hållbart samhälle där miljömärkningen bidrar till en hållbar konsumtion. Att vi kan lämna 5 – 10 års garanti på våra produkter är direkt kopplat till detta.

Genom vårt arbete vill vi bidra till en positiv förändring. För dig, för din arbetsplats och för hela vår planet.