Att skapa en ergonomisk stol.

Vårt mål är att skapa ett mänskligare arbetsliv där redskapen formas efter människan och arbetssituationen – inte tvärtom.

All vår utveckling sker med människans behov och förutsättningar som utgångspunkt. Men att utveckla, designa och testa ergonomiskt riktiga stolar är bara en del av arbetet. För att tillverka en stol av högsta kvalitet krävs även hantverksmässig yrkeskunskap, skicklighet och ett stort engagemang. Våra stolar produceras i Sverige där vi arbetar med några av Sveriges främsta tillskärare, sömmerskor, tapetserare och montörer. Hos oss är varje detalj viktig, så tygerna är noga utvalda och varje söm är utprovad för bästa funktion. Genom hela produktionen ger vi varje stol rätt finish där varje liten enskild detalj får samma omsorg. Det märker du när du sitter i en Malmstol, första gången såväl som efter tio år.

För att skapa en bra ergonomisk arbetsstol krävs både yrkeskunskap och skicklighet, men framförallt stort engagemang. Därför arbetar några av de främsta tillskärarna, sömmerskorna, tapetserarna och montörerna hos oss. Våra produkter genomsyras av stolthet och arbetsglädje, från idéskiss till paketering och leverans av den färdiga stolen.

Hos oss är varje detalj viktig, så tygerna är noga utvalda och varje söm är utprovad för bästa funktion. Tapetserarna och montörerna ger varje stol rätt finish där varje liten enskild detalj får samma omsorg. Det märker du när du sitter i en Malmstol, första gången såväl som efter tio år.

Ergonomi på riktigt

Bakom varje färdig modell ligger tusentals tester och vetenskaplig fakta till grund. Därför utvecklar vi alltid våra stolar med ergonomi för användarens behov som högsta prioritet. Ibland är det viktigt att ha en självanpassande stol där du snabbt kommer på plats medan det i andra fall krävs mer individuella inställningar för längre arbetspass. För dig innebär det att du kan vara helt säker på att den stol du väljer inte bara är skön just nu utan kommer att fortsätta ge dig stöd, avlastning, avslappning och rörelsefrihet i många år framöver.

För dig innebär det att du kan vara helt säker på att den stol du väljer inte bara är skön just nu, utan kommer att fortsätta ge dig stöd, avlastning, avslappning och rörelsefrihet i många år framöver. Varje liten detalj har en funktion som kvalitetssäkrats och kontrollerats flera gånger innan stolen äntligen kommer till dig.

Garanterad sittkvalitet

Hos Malmstolen har vi under åren byggt upp ett rykte att hålla vad vi lovar. Detta gäller både våra produkters höga kvalitet och långa livslängd, men även de positiva ergonomiska egenskaper som stolarna erbjuder. För att din nya arbetsstol ska hålla i många år framöver och klara av alla de rörelser du gör varje dag är alla delar noga utvalda och testade. Därför kan vi med säkerhet lämna 10 års garanti på våra ergonomiska arbetsstolar, och 5 års garanti på arbetsstolar för 24-timmars bruk.