Active R3: Den optimala stolen för touchdown platser

Vad är en Touchdown Arbetsplats?
En touchdown arbetsplats är en flexibel arbetsstation där anställda kan sätta sig ner och arbeta utan att ha en fast tilldelad plats. Dessa arbetsplatser är idealiska för medarbetare som ofta är i rörelse, deltar i många möten eller arbetar på olika platser inom kontoret. De erbjuder en “landningsplats” där man snabbt kan koppla upp sig, fokusera och sedan flytta vidare.

Varför är Active R3 den Optimala Touchdown Stolen?

  • Anpassningsbarhet – Active R3:s unika syncro-active-gungmekanism anpassar sig automatiskt efter användarens vikt, vilket gör den idealisk för arbetsplatser där flera personer använder samma stol under dagen. Active R3 finns med Hög och Medium-rygg samt har en rad valmöjligheter och tillbehör för att passa in i miljön.
  • Komfort och Stöd – Med en rygg i självformande ZenXit och en tryckavlastande Pascal by DUX®-sits, erbjuder Active R3 optimal komfort och stöd, oavsett hur länge du behöver sitta.
  • Flexibilitet – Med enkel justering av sits- och rygghöjd, samt möjligheten att låsa gungfunktionen i tre olika positioner, är Active R3 en mångsidig lösning som passar i alla typer av arbetsmiljöer.

 

Active R3 är inte bara en stol; den är en investering i komfort, produktivitet och hållbarhet. Dess unika egenskaper gör den till den optimala stolen för touchdown arbetsplatser, där flexibilitet och anpassningsförmåga är nyckeln till framgång.

Prova Active R3 – Upplev skillnaden på din arbetsplats!

Är du nyfiken på hur Active R3 kan transformera ditt sätt att arbeta och bidra till ökat välbefinnande på din arbetsplats? Ta chansen och boka en provsittning till din arbetsplats redan idag och hör av dig via formuläret neddan.