Malmstolen hjälper Aim'n att skapa en ergonomisk arbetsmiljö


I samarbete med Input Interiör

Aim'n, ett snabbväxande företag känt för högkvalitativa sport- och träningskläder för kvinnor, tog steget mot att ytterligare förbättra sina anställdas arbetsmiljö vid början av 2023.

Företaget öppnade ett nytt kontor i Getinge med fokus på hälsa och välbefinnande, i linje med deras värderingar. Input Interiör tillhandahöll den perfekta lösningen med R3-stolen från Active-serien, anpassad för en dynamisk, ung arbetskraft, vilket passade perfekt för Aim'n, som vill inspirera till en aktiv och hälsosam livsstil.

När Aim'n öppnade sitt nya kontor i Getinge, stod de inför utmaningen att skapa en arbetsmiljö som speglade företagets vision - en aktiv livsstil. Företaget bryr sig om sin personal och ville erbjuda en ergonomisk arbetsplats som främjar hälsa och välmående. De såg flytten som en möjlighet att uppgradera sin arbetsplats med nya, ergonomiska kontorsstolar.

Input Interiör presenterade Malmstolens Active R3-kontorsstol för Aim'n. R3 är en enkel, ergonomisk stol som är lätt att justera, vilket är perfekt för Aim'n's unga, dynamiska personal som ofta byter arbetsplats. Efter att ha sett stolen och dess fördelar, valde Aim'n R3-stolen med armstöd och utan nackstöd. Svart textil valdes för att matcha företagets övriga inredning.

Malmstolen erbjöd även en ergonomiutbildning, vilket var mycket uppskattat av Aim'n's personal. Utbildningen säkerställde att personalen förstod hur man korrekt justerar och använder stolarna för att dra nytta av deras ergonomiska fördelar.

Genom att välja Malmstolens R3-stolar och ta del av ergonomiutbildningen, har Aim'n skapat en arbetsmiljö som stöder personalens hälsa och välmående. Kommunikationen och uppföljningen från Input Interiör har fortsatt med Aim'n vilket har bidragit till en smidig övergång till de nya stolarna.

"Samarbetet mellan oss på Input och Malmstolen har verkligen varit i toppklass. Allt från provstolar till sambesök längs resans gång har varit lätt och snabbt att få till. En trygg leverantör som alltid håller vad man lovar. Fantastisk service och trygghet att ha med sig representant ut efter leverans till kund, för att säkerställa förståelsen hos all personal hur stolen fungerar och hur man bör tänka när man sitter i Malmstolen." Peter Wedenryd, Input Interiör.

Kund
Aim Apparel AB

Plats
Getinge, Sverige

Återförsäljare
Input Interiör

Modell
Active R3

Textil
Select 60999, Gabriel