Balco AB och Malmstolens Active R3: En perfekt matchning för arbetsmiljön

Balco AB, med sitt huvudkontor i småländska Växjö, är en marknadsledande aktör inom utveckling, tillverkning, försäljning och montering av egentillverkade balkongsystem.

Mitt i en spännande expansionsperiod såg Balco AB i Växjö en möjlighet att förbättra sin arbetsmiljö. Genom ett samarbete med Input Interiör och en övergång till Malmstolens Active R3, har Balco AB skapat en arbetsmiljö som inte bara stödjer, utan också uppmuntrar varje medarbetares välbefinnande.

Balco AB, med sin dynamiska arbetsmiljö bestående av både traditionella kontor och öppna arbetslandskap stod inför en utmaning: att hitta en stol som inte bara var ergonomiskt designad, utan också anpassningsbar för en mångsidig personalgrupp. Lösningen fanns i Malmstolens Active R3 - en modell som hyllas för sin anpassningsbarhet och förmåga att passa en bred användargrupp.

Denna stol är särskilt uppskattad för sin användarvänlighet - en snabb justering av sitthöjd och ryggstöd, och stolen är redo för dagens arbete.

"Vi ville ha en stol som alla på kontoret kunde använda och känna sig bekväma i. Med Active R3 hittade vi precis det. Dess enkla justeringar gör det möjligt för alla att snabbt få sin perfekta sittställning," säger Jesper Magnusson HR Director på Balco AB.

De nya stolarna har mottagits väl, och många upplever Malmstolen som en betydande uppgradering jämfört med tidigare modeller.

Balco AB:s erfarenhet visar hur viktigt det är med rätt arbetsstol, och hur en sådan uppgradering kan förändra hela arbetsmiljön positivt. Genom detta partnerskap med Input Interiör och Malmstolen har Balco AB inte bara förbättrat sin arbetsmiljö, utan också bevisat sitt åtagande att stödja sina anställdas hälsa och komfort.

Kund
Balco AB

Återförsäljare
Input Interiör Växjö

Plats
Växjö, Sverige

Modell
Active R3

Textil
Crisp 4022, Gabriel