Samarbetet mellan BDO och Malmstolen: Komfort möter Effektivitet

I samarbete med Lindbak

BDO har en arbetsmiljö som kombinerar öppna kontorslandskap med individuella kontor. Organisationskulturen är präglad av tätt samspel och delning av kompetens och erfarenhet över tjänsteområden. BDOs värderingar är att vara "Öppen, Nära och Modig." Dessa värderingar reflekterar en företagskultur med hög grad av relationskompetens, nytänkande och en vilja att utmana både sig själv och kunderna.

BDO kom i kontakt med Malmstolen via deras möbelleverantör, Lindbak. Valet föll på Malmstolen Classic 4000 på grund av dess många justeringsmöjligheter och för att den passar väl med BDOs fokus på en sund och produktiv arbetsmiljö.

Efter att ha implementerat Malmstolarna i arbetsmiljön har BDO märkt flera positiva effekter. Stolen erbjuder en rad inställningar, vilket gör att den kan anpassas individuellt till de anställda. Dessutom har BDO uppskattat hjälpen från Malmstolen när det kommer till inställningen av stolarna.

"En solid kvalitetsstol som håller i många år," säger Kari Robertsen, senior kontorsmedarbetare hos BDO.

Samspelet mellan Malmstolens produkter och BDOs arbetsmiljö har skapat en win-win-situation för båda parter. Malmstolens fokus på hög kvalitet och individuell anpassning kompletterar BDOs egen betoning på en sund, öppen och modig arbetsmiljö. Det är en stark påminnelse om att den rätta stolen kan vara en kraftfull bidragsgivare till hälsa, trivsel och produktivitet.

Kund
BDO AS

Plats
Norge

Återförsäljare
Lindbak

Modell
Classic 4000