Malmstolen och Digiwise – partnerskap i skapandet av Sveriges snyggaste kontor

Digiwise har sedan starten 2017 haft en markant tillväxt, en framgång som mynnade ut i byggandet av deras nya huvudkontor i det historiska Melkerhuset, beläget i hjärtat av Västerås, under 2020. Grundarna Sonny Eriksson och Lucas Andersson har alltid haft en tydlig vision för företaget – att skapa den ultimata arbetsplatsen och vara den naturliga samarbetspartnern för företag som vill bryta igenom det digitala bruset och lyckas online.

Kund
Digiwise AB

Plats
Västerås, Sverige

Modell
Classic 4000

Textil
Fame Hybrid 1301, Gabriel

Byråns framgång och tillväxt sammanfaller med deras fokus på välmående och arbetsglädje, som återspeglas i kontorets design. Sedan starten har de prioriterat ergonomi, ett led i deras mål att skapa den ultimata arbetsplatsen. Samarbetet med Peter, säljare från Malmstolen inleddes 2017, med visionen att främja både hälsa och produktivitet. Utöver ergonomi, lägger Digiwise stor vikt vid att främja välmående och friskvård i arbetsmiljön.

Deras resa började i ett hemmakök för sex år sedan, men drömmarna sträckte sig långt bortom dess fyra väggar. För Digiwise innebar den ultimata arbetsplatsen att investera i de bästa verktygen och utrustningen – från högkvalitativa skärmar och datorer till skrivbord och kontorsstolar.

Digiwise visioner styrde utvecklingen av inredningskonceptet, ett projekt som genomfördes i nära samarbete med fastighetsbolaget Kungsleden och byggföretaget Nybyggar'n. Inredningsarkitekterna Dora Alexandra Nacsa och Sara Sundin omsatte Digiwise vision till verklighet, skapande en harmonisk helhet med noggrant utvalda inredningsdetaljer, genomtänkt färgsättning och en välplanerad rumsdisposition.

Denna tydliga vision och hängivenhet i genomförandet ledde till att Digiwise blev nominerade till "Sveriges snyggaste kontor 2021" där de stolt tog hem en andra plats. Varje detalj i deras kontor återspeglar ambitionen att skapa en arbetsplats som är både funktionell och estetiskt tilltalande, en plats där framgång, arbetsglädje och tillväxt verkligen går hand i hand.

Malmstolen har varit med Digiwise resa sedan företagets allra första dagar i grundarnas kök, där allt började. När det var dags för företaget att växa och flytta till sitt nuvarande kontor, var det ett naturligt beslut att fortsätta satsa på Malmstolen. Att investera i ergonomi var inte bara en fråga om att säkerställa att medarbetarna var bekväma, utan det var också en återspegling av Digiwise värderingar - att sätta medarbetarna i centrum.

"Vi strävar efter att skapa den mest attraktiva arbetsplatsen, och vi sätter stor vikt vid ergonomi. Personalen uppskattar vårt fokus på arbetsmiljön och vi märker att de känner sig värdefulla. Vissa kommer från arbetsplatser där det inte var samma prioritet, och de blir överraskade av vår ambition." Sonny Eriksson, Partner Digiwise

Digiwise är ett tydligt exempel på hur en stark betoning på arbetsmiljö och ergonomi - med hjälp av produkter som Malmstolens - kan skapa en inspirerande arbetsplats där anställda trivs, presterar på topp och känner sig värderade.