Finans Norge höjer ribban med Malmstolens hälsofrämjande kontorsstolar!

I hjärtat av Oslo ligger huvudkontoret för Finans Norge. Med en personalstyrka på omkring 150 anställda, stod företaget inför en betydande utmaning: att hitta en ergonomisk kontorsstol som passar varje individ i deras öppna kontorslandskap. Svaret på utmaningen - Malmstolen.

Finans Norges sökande efter den perfekta kontorsstolen ledde dem till Malmstolen, rekommenderad av deras ergonomispecialist. Med sin förmåga att anpassas till en bred användargrupp, erbjuder Malmstolen en kombination av flexibla inställningsmöjligheter. Dessutom passar dess kompakta design perfekt in i det moderna kontorslandskapet.

Utmaningen var tydlig: att hitta en stol som inte bara var ergonomisk, utan också mångsidig nog att passa 'alla'. Genom att välja Malmstolen kunde Finans Norge tillgodose dessa behov. "Vi hade behov av en god och allsidig kontorsstol som passar till 'alla'," förklarar Hilde Brænna från Finans Norge.

Erfarenheterna med Malmstolen har varit väldigt positiva. När det sällsynta tillfället av fel eller brister har uppstått, har lösningarna varit snabba och enkla, tack vare effektiv service och support.

På Finans Norge arbetar man i ett öppet kontorslandskap där varje arbetsplats är skräddarsydd för den enskilda användaren. Detta personliga tillvägagångssätt har resulterat i mycket nöjda anställda och låg sjukfrånvaro relaterad till belastningsskador.

Sedan införandet av Malmstolens produkter har Finans Norge observerat märkbara positiva effekter. "Nya anställda som kommer till oss blir positivt överraskade när de får en speciellt anpassad arbetsplats med korrekta inställningar från Malmstolen," tillägger Brænna. Den generella upplevelsen av att sitta i Malmstolens kontorsstolar är mycket positiv.

På kontoret dominerar modell 4000 från Malmstolen, med totalt cirka 140 stolar, vilket visar på en betydande investering i medarbetarnas välmående.

Finans Norges satsning på ergonomi och välbefinnande genom Malmstolen är ett lysande exempel på hur rätt arbetsmiljö kan göra en positiv skillnad.

Kund
Finans Norge

Plats
Oslo, Norge

Modell
Classic 4000

Textil
Select 60999, Gabriel