Norvik Revisjons resa mot komfort med Malmstolen

Att skapa en bekväm och produktiv arbetsmiljö är av betydande för Norvik Revisjons övergripande framgång som företag. Med bas i Kristiansund har de valt att dela med sig av sina positiva erfarenheter med Malmstolens kontorsstolar och hur dessa konkret har förbättrat arbetsplatsen för deras dedikerade team.

Inom Norvik Revisjon, där personalen tillbringar betydande delar av arbetsdagen sittande, var det en självklarhet att investera i högkvalitativa stolar. Kjetil Johnsen, revisor på Norvik Revisjon, delar insikten bakom deras beslut: "Vi tillbringar mycket tid sittande, och när vi grundade företaget var det ett strategiskt beslut att utrusta vår arbetsplats med det bästa möjliga, vilket i sin tur skulle göra oss till en mer attraktiv arbetsgivare.".

De anställda på Norvik Revisjon vittnar positiva upplevelser med Malmstolens kontorsstolar. Johnsen betonar: "Vi sitter så bekvämt och avlastande att vi knappt tänker på att vi sitter. Stolarna är lätta att variera och anpassa till olika sittställningar, vilket ger oss en hälsosam och produktiv variation under arbetsdagen.".

Integrationen av Malmstolens produkter har gett konkreta positiva effekter för Norvik Revisjons arbetsmiljö. Johnsen förklarar vidare: "Produkterna, i kombination med vägledning och ergonomisk anpassning från Inventum Nordmøre, har effektivt bidragit till att vi undviker de besvär som kan uppstå vid långvarigt stillasittande.".

Investeringen i högkvalitativa kontorsstolar höjer inte bara standarden på arbetsplatsen utan främjar också en hälsosam och trivsam arbetsmiljö för Norvik Revisjons team. Johnsen avslutar: "Vi är väldigt nöjda och sitter förbaskat bra.".

Kund
Norvik Revisjon AS

Plats
Kristiansund, Norge

Återförsäljare
Inventum Nordmøre

Modell
Classic 4000

Textil
Fame 60999, Gabriel