Hälsosammare Arbetsdagar: NYGs Erfarenhet med Malmstolen


I samarbete med Kjellmann

Den kreativa byrån NYG i Norge beslutade att investera i kontorsstolar från Malmstolen på rekommendation av företagshälsovården. Stolarna beställdes enkelt online från Kjellmann Office. När de mottagit stolarna fick de professionell hjälp med att justera och anpassa varje stol för varje anställd. Detta har lett till en omvandling av arbetsmiljön på NYG, med påtagliga fördelar för de anställdas komfort och välbefinnande.

Innan Malmstolens kontorsstolar infördes upplevde flera anställda obehag och smärta från långa arbetsdagar som innefattade mycket sittande. Efter att ha fått hjälp med anpassningen av stolarna har responsen varit överväldigande positiv. De anställda märker nu en markant förbättring i sittkomforten. De känner sig mer avslappnade, sitter i en korrekt position och känner en generell ökning av komfort under arbetsdagen.

För NYG Reklambyrå är det avgörande att de anställda kan arbeta bekvämt, särskilt med tanke på den stora mängden tid de tillbringar sittande. Malmstolens kontorsstolar har visat sig vara en framgångsrik investering i detta syfte, och de anställda känner sig nu mer produktiva och nöjda med sina arbetsförhållanden. Detta case belyser hur rätt ergonomisk utrustning och anpassning kan ha en positiv inverkan på arbetsmiljön och de anställdas trivsel.

Kund
NYG

Plats
Mjøndalen, Norge

Återförsäljare
Kjellmann Office

Modell
Classic 7000