Investerar i trivsel och hållbarhet: Once Upons val av Malmstolen för deras nya kontor

Once Upon föddes ur grundaren Lina Anderssons behov av en mer användarvänlig lösning för att skapa fotoböcker.

Once Upon, specialiserade på att skapa fysiska fotoböcker från digitalt material, gjorde ett strategiskt drag under 2022 genom att expandera från deras 100 kvadratmeter kontor till en ny lokal på 1000 kvadratmeter i Skellefteå, vilket gav utrymme för företagets växande team och ambitioner.

I denna större miljö kunde de skapa en inspirerande arbetsmiljö, med fokus på ergonomi, återbruk och en god ljudmiljö. Genom att välja Malmstolens kontorsstolar kunde de främja sin arbetsmiljö, samtidigt som de bibehöll sitt engagemang för hållbarhet och stöttade deras kreativa team.

"Vi har alltid fokuserat på arbetsmiljön, men med våra nya lokaler fick vi möjlighet att ompröva detta med ett helt nytt perspektiv. Vi växte mycket och utvecklades ur våra tidigare utrymmen, vilket ledde oss till att titta närmare på hur vi kunde förbättra ergonomin på vår arbetsplats" Emma Marklund, People partner på Once Upon.

Valet att investera i Malmstolen var ingen slump. Flera i teamet hade tidigare erfarenheter av Malmstolen och med stillasittande arbete var det oerhört viktigt att hitta rätt stol som uppfyllde alla kriterier.

"När det kom till valet av stolar, var det viktigt för oss att tänka på färg och design för en röd tråd till resten av kontoret samt att de skulle stå sig väl över tid, i linje med vår arbetskultur." Emma Marklund

Ett inslag som gjorde ett starkt intryck på Once Upon var den personliga genomgången som Malmstolens säljare, Birgitta, gav varje anställd. Hon erbjöd en individuell ergonomisk kurs för varje stol, vilket bidrog till en mer personlig upplevelse och påminde teamet om att varje detalj i deras arbetsmiljö har en genomtänkt avsikt bakom sig.

För Once Upon är arbetskulturen, arbetsmiljön och ergonomin oerhört viktiga, med en gemensam miljö som främjar trivsel och kreativitet som kärnan i deras arbetskultur.

Kund
Once Upon Publishing AB

Plats
Skellefteå, Sverige

Modell
Classic 4000

Textil
Remix 0133, Kvadrat