Varför Malmstolen?

Rätt arbetsstol är en investering i din hälsa och ditt välbefinnande. Att sitta i en ergonomiskt utformad stol kan minska risken för rygg- och nacksmärtor, öka produktiviteten och förbättra din hållning. En bra arbetsstol kan också hjälpa till att förebygga skador som kan uppstå vid långvarigt stillasittande. Så, se till att bry dig om vad du sitter i - din kropp kommer att tacka dig för det!

Fullkontaktsrygg

Malmstolens tryckavlastande fullkontaktsrygg ger komplett stöd från ländrygg till skuldror, anpassat efter varje sittvinkel. Stolsryggens ergonomiska S-formade design följer kroppens anatomi och förhindrar smärta och obehag i rygg och nacke.

Hållbarhet

Hela Malmstolens produktsortiment är certifierat enligt miljömärkningen Möbelfaktas kriterier. Denna certifieringar hjälper våra kunder att välja högkvalitativa och miljövänliga produkter. Vi är nu glada att även kunna meddela att vi har lanserat Environmental Product Declaration (EPD) för vår populära modell Active R3.

Garanti

Vi lämnar 10 års garanti, 5 års garanti på 24h stolar. För oss är det viktigt att vara engagerade i att ge våra kunder den bästa möjliga sittupplevelsen i en Malmstol många år framöver.

Pascal by DUX ® -sits

Malmstolen har en världsunik tryckavlastande sits med fjäderspiraler från svenska sängtillverkaren DUX®. Genom fjädrar i varierande hårdhet ger sitsen en mycket god viktfördelningsförmåga.

Stolar för varje arbetsmiljö

Varje arbetsplats har sina unika krav och utmaningar. Oavsett om det handlar om flexibilitet i ett aktivitetsbaserat kontor, att förhindra belastningsskador vid långa arbetspass, säkerställa ESD-skydd i känsliga miljöer eller ge komfort under långa bevakningsskift så har Malmstolen lösningen. Oavsett om det är individuellt anpassade stolar från Individual-serien eller flexibla lösningar från Active-serien för aktivitetsbaserade kontor, har vi rätt modell för dig.

Ergonomisk Sittställning

Den bakåtlutade positionen, kompletterad med individuellt anpassade rygg- och nackstöd, minimerar felbelastning och stöder ryggraden optimalt.

Optimerad Blodcirkulation

Våra stolar främjar blodtillförseln till vitala organ, vilket håller dig alert och fokuserad även under långa arbetsdagar.