Ergonomiska kontorsstolar

Vår vision är att skapa marknadens bästa ergonomiska kontorsstolar för den moderna arbetsplatsen.
Läs mer om vår metod här

Malmstolens ergonomiska sittlösningar är vetenskapligt utvecklade för att möta kraven för morgondagens kontor. Eftersom hälsan utgör kärnan i alla organisationer tjänar varje modell i vårt sortiment ett speciellt syfte och behov. Upptäck våra olika serier och läs mer om modellerna nedan.

Tryggare omställning till aktivitetsbaserat kontor

Nu kan du beställa Active R3 med sittdjupsjustering som tillval. När allt fler jobbar hemifrån och på aktivitetsbaserat kontor, behöver kontorsstolarna erbjuda maximal ergonomi med ett minimum av inställningar. Så föddes Active R3 för några år sedan. Men många vill fortfarande kunna anpassa sittdjupet. Det vill vi så klart hjälpa till med!

Läs mer

Malmstolen Intervjuserie #04 -Magdalena

En serie intervjuer om sittande i allmänhet och Malmstolen i synnerhet.”Ingen stol är bra om man inte sitter rätt, men Malmstolen hjälper mig att sitta rätt.”


Efter 30 års sittande på jobbet har Magdalena Wallner äntligen lärt sig sitta. När hennes företag började sköta vår digitala marknadskommunikation, fick vi chansen att ge henne en bättre sittergonomi. Nu kombinerar hon sin Malmstol med träning för att ge kroppen stöd både utifrån och inifrån.

Läs mer

Låna en Malmstol och låt kroppen bestämma.

Läs mer här

Håll dig fokuserad idag – och resten av ditt arbetsliv

Vårt mål är att skapa ett mänskligare arbetsliv där redskapen formas efter människan och arbetssituationen – inte tvärtom. Därför sker all vår utveckling med människans behov och förutsättningar som utgångspunkt. Resultatet blir sittlösningar som förebygger och lindrar skador samtidigt som de håller dig pigg och fokuserad längre.

Läs mer